Toplumun tüm kesimlerince her yönüyle takdirle karşılanan ve toplumu bir bütün olarak kucaklamasıyla bilinen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yayınladığı bayram mesajında samimiyetini yine kamuoyuna yansıttı
Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Mahallesinde ana yol üzerindeki park alanını, çevresi ile birlikte yeniden yapılandırarak mahalle sakinlerinin faydalanabilecekleri faydalı alana çevirdi.
Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın verdiği tarihe yetiştirilen alanda açılış iftar daveti ile birlikte ggerçekleştirilirken Eşkinat”Açılışı söz verdiğimiz tarihte yapıyoruz”dedi.
!00. Yıl Parkının tüm ile yeni bir çehre kazandığını görenler, bu kısa sürede parkın bu kadar güzel hale getirilmiş olmasına şaşırdıklarını ve böylesine bir çehreye kavuşturulabileceğine inanmakta zorluk çektiklerini belirtirlerken. ” Başta Ekrem Eşkinat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dediler.