DOLAR 28,8748 -0.19%
EURO 31,5887 -0.58%
ALTIN 1.890,11-0,58
BITCOIN 1085454-0,30%
Tekirdağ
10°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Akşener, Erbakan ile görüştü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü.

ABONE OL
14 Mart 2021 18:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akşener’in İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki makamında gerçekleşen görüşmeye, İYİ Parti’den Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ve Genel Sekreter Uğur Poyraz ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcıları Sacit Günbey ve Naim Öztürk de katıldı.

Fatih Erbakan, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu belirterek, “Kendisi, 54. Hükümet’te bakanlık görevinde bulunan ve 54. Hükümet’in milletimize, ülkemize yaptığı efsane hizmetlerde payı olan kıymet ve değer verdiğimiz bir siyasetçi” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.