DOLAR 35,9976 0.22%
EURO 37,2320 -0.56%
ALTIN 3.307,640,36
BITCOIN 3436928-2.60854%
Tekirdağ

HAFİF YAĞMUR

19:57

YATSIYA KALAN SÜRE

Başkan Albayrak’a Anlamlı Ziyaret

ABONE OL
13 Mart 2021 17:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

57. Alay Bisiklet Turu sporcuları Faruk İlker Uzun, Mehmet Akdağ, Gürkan Güler ve Umut Arslan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti.
 

57. ALAY RUHUYLA PEDAL ÇEVİRDİLER
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 19-20 mart tarihlerinde birincisi düzenlediği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 57. Alay Bisiklet turu basında büyük ses buldu. 19 Mart sabahı Tekirdağ’dan çıkan bisikletçiler 2 günlük süren maraton sonucu Çanakkale’ye ulaşarak Tekirdağ’dan aldıkları toprağı 57. Alay Şehitliğine bıraktılar. 
 

ŞEHİTLİK TOPRAĞI ALBAYRAK’A EMANET
Tekirdağ Sağlık Pedal Bisiklet Grubu, Tekirdağ Bisiklet Spor Kulübü, Demir Pedal Spor Kulübü, Velimeşe Pedal Spor Kulübü, Kuş Pedal Spor Kulübü ve Hayrabolu ilçesinden iki gönüllü bisikletçinin katıldığı yaklaşık 57 kişilik sporcu kafilesi 57. Alay şehitliğinden toprak aldı. 
Gerçekleşen ziyarette iki günlük etkinlik detaylarını ve duygularını Başkan Albayrak’a ileten heyet, Şehitlikten alınan toprağı Başkan Albayrak’a takdim etti. Birinci etkinliğin hayatını kaybeden Tekirdağlı bisikletçi Bahadır Konak’a ithaf ettiklerini söyleyen heyet, katılarından dolayı başta Kadir Albayrak olmak üzere, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Gençlik ve Spor Şube Şube Müdürü Sedat Akbıyık,  kendilerine yol boyunca eşlik eden Antrenör Deniz Şilli ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Şehitlikten gelen anlamlı hediyeden dolayı çok duygulanan Başkan Albayrak bu tarz etkinliklerin devam etmesi gerektiğini, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman desten olacaklarını söyledi.  Faruk İlker Uzun, “57. Alay ruhuyla pedallarımıza daha bir kuvvetli bastık. Tekirdağ’dan aldığımız toprağı şehitliğe bıraktık ve şehitlikten de toprak alarak Tekirdağ’a döndük. Bu kutsal emaneti bize bu imkanı tanıyan Başkanıma teslim ediyorum. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.