1 Kasım seçimlerinde aday adayı olmamasına rağmen, CHP ismini yanlışlıkla aday listesine yazdı.
CHP, 1 Kasım seçimlerinde yarışacak milletvekili adaylarının listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sundu. Aday listeleri arasında 24. dönem CHP İstanbul Milletvekili Ali özgündüz‘ün de ismi yer aldı.
1 Kasım seçimleri için milletvekili adaylığı başvurusunda bulunmayan buna rağmen listede ismi bulunan Ali Özgündüz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada. , “1 Kasım’da yapılacak 26. dönem Milletvekilliği başvurusu yapmadım. Buna rağmen YSK’ya verilen listelerde İstanbul 3. Bölge 13. sıradan ‘sehven’ aday gösterildiğimi öğrenmiş bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.
Ali Özgündüz’ün listede yanlışlıkla yer alması ve kendisinin aday olmamasına rağmen listeye yazılması CHP de şaşkınlık yarattı.
YAZARLAR
19 Mayıs 2025YAZARLAR
19 Mayıs 2025GÜNDEM
19 Mayıs 2025GÜNDEM
19 Mayıs 2025EKONOMİ
19 Mayıs 2025GÜNDEM
19 Mayıs 2025GÜNDEM
19 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.