Bireysel egoist düşünceleri ile siyaset yapan sözde liderler. Farkındamısınız Sivil, Polis, Asker ayırt etmeyen emperyalizmin dış güçlerin maşası kuklası pkaka kck pyd ışid kahpece sinsi bişekilde pusu kurulup şehit veriyoruz.
Bu kaosun son bulması için ideoloji ve egoist düşünceleri bir kenara bırakıp. Ülkemizin ve Milletimizin refahı huzuru için AKP, CHP, MHP liderleri muhafazakâr’mış, Solcuy’muş, Sağcıymış bırakın şu inatçı tutumunuzu birhan önce koalisyon hükümeti kurun kurun ki bu tehlikeli oyunlara dur deyin.
Dur demeyipte bildiğinizi okumaya devam ederseniz. Hem Ülkemize hemde Milletimize yazık edersiniz.
Yoksa bu yüce Türk Milleti geçmişteki siyasi partilerin liderlerini nasıl sandıkta yok ettiyseler sizleride yok ederler.
Kendinizi siyasi partinizi mutlu edecek tutum ve eylem içine girmeden. Ulkemizi ve yüce Türk Milletimizi mutluluğunu düşünerek tutum ve eylem içine çalışırsanız HAK ve Halk nezdinde kazanan sizler olursunuz.
HAKTA, Halkta Mutlu olur.
Sizlerde Mutluluğu hak etmiş olursunuz…
YAZARLAR
08 Temmuz 2025YAZARLAR
08 Temmuz 2025GÜNDEM
08 Temmuz 2025GÜNDEM
08 Temmuz 2025EKONOMİ
08 Temmuz 2025GÜNDEM
08 Temmuz 2025GÜNDEM
08 Temmuz 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.