DOLAR 36,0303 0.02%
EURO 37,1742 0%
ALTIN 3.365,660,06
BITCOIN 35074451.70063%
Tekirdağ

AÇIK

06:31

SABAHA KALAN SÜRE

KURTULUŞUN 93. YILINA BURUK KUTLAMA

ABONE OL
13 Mart 2021 17:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Malkaralı Uzman Çavuş Selim Vural’ın Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde teröristlerin yola döşediği mayının patlatması sonucu şehit olması nedeniyle Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü töreni buruk bir şekilde gerçekleştirildi.

14 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 9.00’da Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen Çelenk Törenine; Malkara İlçe Kaymakamı Osman Altın, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Yüz, Cumhuriyet Savcısı Yunus Demir, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Ahmet Nazif Balcı, İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri, Asker-i Erkân, Daire Müdürleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Dernek Başkanları, Gaziler, basın mensupları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı önüne çelenklerin sunulması, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, şehidimiz Uzman Çavuş Selim Vural ile tüm aziz şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından tören son buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.