DOLAR 32,0468 0.07%
EURO 35,0760 0.15%
ALTIN 2.241,83-0,21
BITCOIN 22989344,84%
Tekirdağ
11°

HAFİF YAĞMUR

13:19

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mobil PTS’ler ile denetim başladı

ABONE OL
31 Mayıs 2020 23:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde jandarma ekipleri sorumluluk bölgelerindeki noktalarda yeni nesil sistemlerle denetimlere başladı. Yeni nesil Mobil Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ile bölgelerinde denetim yapan jandarma, suça karışmış veya çalıntı kaydı olan araçları gözünden kaçırmıyor.
Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Karaağaç Mahallesi’nde Türk Silahlı Kuvvetlerinin haberleşme sistemindeki gururu ASELSAN tarafından tasarlanan tamamı yerli ve milli olan Mobil Plaka Tanıma Sistemi ile denetimlere başladı.

Kaçış izni vermeyecek
Sorumluluk bölgelerinde yaptıkları sıkı denetim ve uygulamalarla suçluların korkulu rüyası olan Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mobil PTS ile gücüne güç kattı. Haftanın tüm günleri şehir içinde uygulamaya çıkacak olan Mobil PTS aracı suça karışmış ve çalıntı kaydı olan otomobillere kaçış izni vermeyecek. İlçede jandarma ekipleri tarafından başlanan uygulama vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Teknik özellikleri
Türk Silahlı Kuvvetlerinin haberleşme sistemindeki gururu ASELSAN tarafından tasarlanan Mobil Plaka Tanıma Sistemi dahili 4.5G/GPS/Wi-Fi, dahili batarya veya platform gücüyle beslenebilme, kompakt mobil birim ile plaka tanıma, mobil platformlara entegre edilebilme, yüksek performans için çift kamera, tüm ışık koşulunda 7/24 yüksek performansta çalışma 120 km/s bağıl hızla hareket eden araçları tanıma özelliklerine sahip.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.