Dün öğle saatlerinde Süleymanpaşa Belediyesi önünde yaşanılan protestonun nedeni olan seyyar balıkçı esnafı ve belediye zabıtaları arasındaki gerginlik çözüme kavuşturuldu.
Balıkçı esnafı, zabıtanın kendilerine karşı hakaret ve gereksiz şiddet uygulamalarından şikayetçi olmak üzere belediye başkanı Ekrem Eşkinat’a baş vurmak üzere belediye önünde toplanmoşlardı. Eşkinat ise protestolar sırasında makamında bekleyerek protestocuların sakinleşmelerini bekledi.
Tüm bu gelişmeler yaşanırken, CHP li ve Roman Dernek Başkanı Serkan Kara’nın devreye girmesiyle ortam yumuşamış oldu. Esnaf temsilcileri ile Belediye başkanı Eşkinat’ı bir araya getiren Serkan Kara görüşmede ortaya koyduğu çözüm önerileriyle tartışmaların son bulmasını sağlamış oldu.
Kara’nın önerileri taraflarca kabul görülerek yaşanılan gerginlik karşılıklı anlayışla son bulmuş oldu.
YAZARLAR
18 Nisan 2025YAZARLAR
18 Nisan 2025GÜNDEM
18 Nisan 2025GÜNDEM
18 Nisan 2025EKONOMİ
18 Nisan 2025GÜNDEM
18 Nisan 2025GÜNDEM
18 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.