Geçtiğimiz günlerde Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Minik Yüreklerden Damlalar ismiyle bir öykü kitabı çıkarmıştı. Bu kitabın tanıtım programı Usta Yazar Sinan YAĞMUR tarafından yapıldı.
Namık Kemal Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen kitap fuarının söyleşi bölümünde gerçekleştirilen tanıtım programına, okul idaresi, öğretmenler ve kitapta eseri olan öğrenciler ile onların velileri katıldı.
Minik Yüreklerden Damlalar ismiyle yayımlanan okulun ikinci kitabı, okul yayın hayatına yeni bir soluk getirmiş. Kitapta son sınıf öğrencileri, İmam Hatipli Olma, Mezuniyet Duyguları, Hayalindeki Lise konularını sohbet türünde kaleme alırlarken; Yedinci sınıf öğrencileri, Adalet, Sevgi, Alçakgönüllülük, Davranış Güzelliği, Birlikte Yaşamak ve Kardeşlik konularını deneme ve öykü türünde kaleme aldılar. Altıncı sınıf öğrencileri ise, Huzur, Hoşgörü, İyi Niyet, Sabır ve Sorumluluk konularını deneme ve öykü türünde kaleme almışlar. Beşinci sınıf öğrencileri ise, Çalışkanlık, Yardımseverlik ve Yetim Kardeşliği konularını, öykü türünde kaleme almışlar.
Bu çalışma ile güzel bir eser ortaya çıkarken, aynı zamanda yazılan konu yoğunluğuna baktığımızda, okulda Değerler Eğitimine de katkı sağlandığını söyleyebiliriz.
Kitap Okulun Türkçe öğretmeni Hülya Çankaya’nın koordinesinde hazırlanmış, her eser için de okulun müdür yardımcısı Adem Ustaoğlu resimler çizerek hoş bir çalışma olmuş.
YAZARLAR
11 Şubat 2025YAZARLAR
11 Şubat 2025GÜNDEM
11 Şubat 2025GÜNDEM
11 Şubat 2025EKONOMİ
11 Şubat 2025GÜNDEM
11 Şubat 2025GÜNDEM
11 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.