DOLAR 38,1797 0.52%
EURO 43,6379 0.34%
ALTIN 4.082,430,51
BITCOIN 32152750.057%
Tekirdağ
20°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

SÜLEYMANPAŞA’DA TOKİ KONUTLARI TESLİM EDİLİYOR

ABONE OL
13 Mart 2021 17:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

408 konutluk TOKİ Süleymanpaşa Sosyal Proje Evlerinin 4 Mayıs günü teslimatının yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili Tekirdağ Milletvekili ve Ak parti MKYK Üyesi Mustafa Yel, yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti: ”TOKİ Süleymanpaşa 408 Konutluk Sosyal Proje Evlerinin 4 Mayıs günü eksik olan 80 hak sahibi belli olacak. Halk Eğitim Binasında noter huzurunda kura çekilecek. 8 Mayıs tarihinden itibaren de evlerin hak sahiplerine teslim işlemi başlayacak. Kuraları daha önce çekilen hak sahiplerinin ise borçlanma sözleşmeleri ve teslimat evrakları düzenlenecek.”

GÜLE GÜLE OTURSUNLAR

1+1 131 konutun merkezi ısınma sisteminden bireysele geçişi için de ihale yapıldığını belirten Yel ”İhaleye itiraz olmazsa müteahhit ile yakında sözleşme imzalanacak. 408 konutluk 2+1 konutlar için de hak sahiplerine teslimat sonrası bireysel ısınma sistemine geçiş ihalesi yapılacak.TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde şu an 2+1 408 konutun inşaat eksikleri tamamlandı. Hak sahiplerine teslim için hazır. Hak sahipleri oturmaya başladıktan sonra ortaya çıkabilecek sorunlar için de bir yıl müteahhit sorumluluğu devam ediyor. Tüm hak sahiplerine hayırlı ve uğurlu olsun. güle güle otursunlar inşallah” şeklinde konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.