DOLAR 38,2578 0.1%
EURO 44,1642 0.16%
ALTIN 4.287,461,86
BITCOIN 33813481.09932%
Tekirdağ
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Tekirdağ 57’nci Alayı Unutmadı.

ABONE OL
13 Mart 2021 17:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

57’nci Alay Vefa Yürüyüşü kapsamında Tekirdağ’da vatandaşlar o günleri yad etti.

Tekirdağ’da düzenlenen 57’nci Alay Vefa Yürüyüşü etkinliklerinde vatandaşlar ilk olarak Tekirdağ’ın tarihi camisi olan Orta Camii’de sabah namazını kıldı. Namazın ardından çorbalar içildi ve Türk bayrakları dağıtıldı. Vatandaşlar daha sonra Hükümet Caddesi’nden sahil dolgu alanına kadar 102 metrelik bayrakla yürüyüşünü gerçekleştirdi. Bu alnda şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, yaptığı konuşmada ”Tarihe gençlerle ve bütün millet olarak sahip çıkılıyor, şehitler her zaman olduğu gibi yine saygı ve dualarla anıldı” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.