DOLAR 38,2606 0.11%
EURO 44,0920 0%
ALTIN 4.285,271,81
BITCOIN 33673430.87368%
Tekirdağ
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’dan İade-i Ziyaret

ABONE OL
13 Mart 2021 17:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a iade-i ziyarette bulundu.

Belediye çalışmaları ve İl genel durumu hakkında bilgiler alan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Albayrak,Tekirdağ’ın son derece huzurlu ve güvenli bir kent olduğunu belirterek, halkın oldukça sağduyulu vatandaşlardan oluştuğunun da altını çizdi.

Başkan Albayrak,yeni yapılacak olan Büyükşehir Belediyesi hizmet binası,planlanan ve devam eden çalışmalar hakkında da Aydın’a bilgiler verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.