Tekirdağ’da halk, Suruç saldırısının ardından tüm dünya liderlerinin bu saldırıyı hafife almalarına karşın çok tepkililer
TEKİRDAĞ NET HABER BİR İLKE İMZA ATIYOR…
HER GÜN, BİR TEKİRDAĞLININ SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ ÜZERİNDEN YAYINLADIĞI HER HANGİ BİR PAYLAŞIMINI, YAYINLADIĞI FOTOĞRAFI İLE BİRLİKTE (TEKİRDAĞLI) BAŞLIĞI ALTINDA, GÜNDEME DAİR OLARAK HABER PORTALIMIZDA YAYINLAYACAĞIZ.
BU GÜN;
TEKİRDAĞLI ESNAF VE SEVİLİP, SAYILAN Eyüp Ataman’ın duyarlılık yüklü, bloğundan yayınlamış olduğu toplumsal mesajını haberimizin içeriğine katarak ilk adımı atıyoruz.
Bakalım Eyüp Ataman ne demiş?
Burdan klavye başından vatan kurtarmak kolayda gel sen bunu bu tabutun içindekinin Anasına Babasına anlat.Hiç bir ideoloji fikir ve dava İNSAN hayatından üstün değildir.Gidişat hayra alamet değil .Kuklacılar elindeki kuklaları oynatmaya başladı.