Tüm olumsuz koşullara rağmen Yönetimin büyük çabaları Teknik heyetin Futbolcuları maçlara motive etmekte zorlandığı ve şu anda kadroda olan oyuncuların (Kadro harici bırakılan oyuncular hariç) iyi niyetleri ile son maçımızıda puan olarak tamamladık.Ancak önümüzdeki 2 nci yarıda sorunların daha da artmaması için Yönetimimizin bu akşam için düzenlediği gece gerekli hedefler gerçekleşmeyeceği kanısı ile Başta sayın Valimiz ve yönetimimiz gecenin bir hafta sonraya ertelenmesini uygun görülmüştür.
Bu süre zarfında ilgili Makamların ,İş adamlarımızın olayın ne boyutta olduğu bilinci ile Tekirdağspor’umuza destek amaçlı girişimlerinin yapması gerekiyor.
Haftaya yapılacak gecede olumlu netice alınması dileğiyle.
YAZARLAR
06 Temmuz 2025YAZARLAR
06 Temmuz 2025GÜNDEM
06 Temmuz 2025GÜNDEM
06 Temmuz 2025EKONOMİ
06 Temmuz 2025GÜNDEM
06 Temmuz 2025GÜNDEM
06 Temmuz 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.